Wat is Instagram TV?

Tijdens een evenement in San Francisco hebben de Instagram maker IGTV geprestenteerd. Een video van dit evenement kunt je hieronder terugzien.
igtv uitzending

2 belangrijke aankondigingen

Tijdens het evenement zijn er twee belangrijke aangekondigen geweest. De eerste was dat sinds de lancering in 2010 het social media kanaal
uitgegroeid is tot een wereldwijde gemeenschap van 1 miljard mensen. Wanneer je de bevolking van heel de Verenigde Staten en Europa bij elkaar optelt kom je ook op dit aantal. Veel gebruikers dus!

De tweede aankondiging was een nieuwe functie genaamd IGTV (Instagram Televisie). Met IGTV wil Instagram gaan concurreren met Youtube. Instagram is niet de enige concurrent van Youtube van er zijn er vele meer waar je wellicht ook wel eens van gehoord hebt. Denk maar eens aan Vimeo of Dailymotion.

 

 

igtv app play storeDe IGTV app

Instagram TV staat nog een beetje in de kinderschoenen, hoewel er al een stand alone app is genaamd IGTV.
IGTV is ontworpen voor je telefoon (smartfoon) en video’s zijn zowel verticaal als horizontaal af te spelen.
In tegenstelling tot de normale IG app, zijn video’s niet maximaal 1 minuut lang maar maximaal 1 uur lang.

Hier kunt je de IGTV app downloaden voor Android

Hier kun je de IGTV app downloaden voor Iphone en Ipad

IGTV begint meteen te spelen wanneer je de app opent. Wanneer je mensen volgt, dan krijg je meteen hun video’s te zien. Je kunt tegelijkertijd browsen tussen verschillende kanalen en andere mensen volgen. Ook commentaar geven en delen met je vrienden is hier mogelijk.

 

 

Likes, reacties en views kopen voor IGTV

Binnenkort gaan wij ook IGTV producten verkopen waaronder views (kijkers), reacties (comments), en likes. Houd onze site dus in de gaten!

 

 

 

Producten die nu beschikbaar zijn

 

[one_third]PROFIEL VOLGERS
 [/one_third] [one_third]BERICHTEN LIKESinstagram logo met hartjes [/one_third]AUTO BERICHTEN LIKESautomatische instagram likes [one_third last=last] [/one_third]