Veelgestelde Vragen

Volgers kopen

In onze webshop kunt u volgers kopen. Het enige wat wij van u nodig hebben is het profiel waarop u de volgers wilt hebben. U kunt zowel de hele url opgeven als alleen de profielnaam. Let erop dat uw profiel wel openbaar is, ander kunnen wij u geen volgers leveren. Hier leest u hoe u de privéstand uitzet.

insta-volgers-kopenVervolgens rekent u het product af. Tijdens het afrekenen worden kunt u verschillende gegevens zoals een naam en adres opgeven. Dit is niet verplicht. Het enige wat wel verplicht is, is het email adres. Mochten wij vragen hebben dan kunnen wij u per mail bereiken.

De factuur wordt automatisch verzonden zodra de betaling is ontvangen. Op de factuur komen alle ingevulde gegevens te staan. Geeft u geen gegevens op tijdens het bestellen, dan staan ze ook niet op de factuur.

Zodra wij de bestelling in behandeling nemen dan ontvangt u van ons per mail een screenshot van uw profiel. Hierop zijn het huidige aantal volgers te zien. Vanaf dat moment beginnen wij direct met het leveren van het bestelde aantal volgers. Zodra alle volgers geleverd zijn, ontvangt u opnieuw een mail van ons waarop te zien is dat uw bestelling is afgerond. Ontvangt u van ons helemaal geen email, ook niet na de betaling, dan heeft u mogelijk een verkeerd email adres opgegeven. Wij verzoeken u dan contact met ons op te nemen. Stuur bij voorkeur een mail naar info @ instagram-volgers.nl

De gemiddelde levertijd is 1 dag. Binnen 24 uur heeft u de bestelde volgers er dus bijstaan.

Een doelgroep opgeven bij het kopen van volgers is niet mogelijk. Dit kan alleen bij de automatiseer pakketten.

 

Likes kopen

likes-kopenBij ons kunt u snel en voordelig likes kopen voor uw Instagram bericht. Geeft aub aan op welk bericht u de likes wilt ontvangen. Doet u dit niet dan ontvangt u van ons een email met de vraag op welk bericht u de likes wilt hebben. Dit levert in de meeste gevallen vertraging op.

Nadat u betaalt heeft ontvangt u automatisch een bevestiging van uw bestelling. Ook de factuur wordt automatisch toegezonden. Zodra wij de order in behandeling nemen, ontvangt u daarvan een terugkoppeling. Vanaf dat moment starten wij direct. U ontvangt dan de likes binnen enkele uren op het opgegeven bericht.

Indien de likes verdeeld moeten worden over meerdere berichten, dan verzoeken wij u dit op te geven bij de bestelnotities. Vergeet hierbij niet uw profielnaam op te geven anders weten wij niet om welke Instagram account het gaat. Het verdelen van likes kan alleen met een minimum van 25 likes per foto.

De gemiddelde levertijd is 1 dag. Binnen 24 uur heeft u de bestelde likes op de foto’s staan.

 

Automatiseer pakketten

Hier leest u de meest gestelde vragen over de Instagram Automatiseer pakketten. Dit zijn de pakketten waarbij u het account laat automatiseren voor 1, 3 of 6 maanden lang. Ons automatiseer pakket is het enige middel waarbij je echte volgers erbij krijgt van mensen waar je ook echt iets aan hebt. Je kunt namelijk de doelgroep opgeven! Heeft u toch nog vragen die hier niet tussen staan? Neem dan gerust contact met ons op.


Echte volgers en likes?

instagram-automatiseren-pakketJazeker. Door de methode die wij hanteren krijgt u echte volgers en likes die ook daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in wat u op Instagram zet. Daarom blijft het effect ook nadat wij gestopt zijn met de Instagram Automation. Ook reacties ontvangen behoort tot de mogelijkheden bij dit pakket.

Maar hoe weet je dat deze mensen mijn Instagram account leuk vinden?

Simpel. U geeft een aantal zoekwoorden aan waarop wij foto’s en accounts gaan zoeken. Post u dus bijvoorbeeld foto’s over fashion, dan is fashion al een goed zoekwoord. Ook kunt u accounts volgen die een ander groot fashion account volgen. Zo weet u dat deze mensen echt geïnteresseerd zijn.

Ik heb een pakket aangeschaft, wat nu?

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op voor uw accountinformatie en uw zoekwoorden. Zodra wij deze hebben zal de Instagram Automation beginnen en kunt u direct het effect zien.

Waarom hebben jullie al mijn account informatie nodig?

Om uw Instagram account te automatiseren moeten wij inloggen op uw account. Let op: dit is alleen nodig wanneer u een automatiseer pakket afneemt en niet losse volgers of likes koopt. Uw inloginformatie is 100% veilig en zal nimmer worden verspreid of gebruikt worden voor andere doeleinden.

Wat als de tijd op is?

Als de tijd op is stopt de Instagram Automation. Indien gewenst kunt u een nieuw pakket aanschaffen en doorgaan met de promotie.

 

Factuur en prijzen

Alle prijzen die in de webshop getoond worden zijn inclusief btw. Koopt u bij ons producten voor bedrijfsdoeleinden, dan kunt u de btw terugvorderen.  Zodra u de betaling heeft gedaan, dan wordt de factuur automatisch verzonden naar het opgegeven email adres. De factuur voldoet aan alle eisen die de belastingdienst stelt aan een factuur. Deze kunt u dus probleemloos opnemen in uw boekhouding.

 

Privacy

Uw privacy blijft te allen tijde gewaarborgd. Uw gegevens worden nooit gedeeld of doorverkocht.

 

Afrekenen als gast

In onze webshop kun je ook afrekenen als gast. Dit betekent dat je geen account aanmaakt. Het voordeel van een account aanmaken is dat je eenvoudig je orders en facturen kunt terugvinden. Voor particulieren of bedrijven die vaker bestellen is dit erg handig.

 

Verwerking van de bestelling

Uw bestelling wordt door ons persoonlijk uitgevoerd. Dit betekent dat uw order niet ‘s-nachts of op zondag uitgevoerd zal worden. Normaal gesproken worden de bestellingen tijdens kantooruren (ma-vr van 08.30 t/m 17.30) uitgevoerd. Tijdens drukke periodes proberen wij ook op zaterdag bestellingen af te handelen.