Meer volgers op Instagram bedrijf

Wil je meer volgers op Instagram voor je bedrijf? Lees dit artikel dan eens door! Wij vertellen je niet alleen hoe je jouw Instagram profiel zakelijk in kunt zetten, maar ook hoe je aan meer volgers voor je bedrijf komt. Deze makkelijker manier werkt en is voor iedereen beschikbaar!


Met je bedrijf op Instagram

instagram bedrijf logoVeel ondernemers hebben geen idee wat ze op Instagram moeten zetten. Maar vaak is het minder moeilijk dan het lijkt. Voor veel beroepen is het zelfs vrij eenvoudig.

Heb je een bakkerij, dan kun je foto’s van taarten, gebak, brood, en belegde broodjes posten op Insta.

Ben je auto verkoper, dan kun je regelmatig een auto die je succesvol verkoopt op de foto zetten, of een auto fotograferen die zojuist is binnengekomen, en die je wilt gaat verkopen.

En ben je slager, dan kun je al je vleeswaar posten. Nagenoeg iedere webshop kan haar producten ook kwijt op Instagram, want als webshop verkoop je immers op basis van een foto en een stukje tekst. Je kunt je bedrijf dus altijd op Insta zetten. Je kunt in de app een filter gebruiken om de foto nog mooier te maken.

Er zijn echter een aantal beroepen waar het niet zo makkelijk is of gaat. Denk aan een accountant bijvoorbeeld. Je kunt moeilijk de belastingpapieren van je cliënten op de foto zetten. Wat je in dat geval kunt doen is quotes posten, of tips, waar mensen iets aan hebben, of even kijken of je concurrenten kunt vinden die hetzelfde vak uitoefenen. Zo ben je alsnog van waarde.


Zorg voor een goed bio

Je bio is super belangrijk. Je bio is het stukje tekst die onder het aantal berichten, volgers, en het mensen die jij volgt (volgend), staat. Hier vertel je kort en krachtig wie je bent, wat je doet, hoe je heet, en het aller belangrijkste… je website! Je wilt immers dat de mensen op je website landen zodat ze producten of diensten bij je afkunnen, en weten waar je gelokaliseerd bent. Verrijk je bio met emoticons. Dat trekt namelijk meer aandacht richting de plek waar je website adres te vinden is.

instagram bio veranderen


Likes op je posts krijgen

likes op je instagram berichtMensen kunnen pas likes op je posts geven wanneer ze je post vinden. Je moet je post dus goed vindbaar maken. Dit kan door A: goede hashtags te gebruiken, en B: goede foto’s te posten. Je foto zal gevonden worden op basis van hashtags. Wanneer iemand de zoekfunctie gebruikt, dan zoekt de Insta zoekmachine naar deze hashtags. Alle foto’s die dezelfde hashtags dragen worden dan gepresenteerd. Wanneer de inhoud van je foto niet overeenkomt met de hashtag dan kan deze wel gepresenteerd worden, maar niemand was naar die foto op zoek, en laten hem dus links liggen. Het resultaat is dat niemand hem aanklikt. Wanneer de hashtags wel kloppen met de inhoud van de foto, dan krijg je meer kliks.


Van klik naar like

foto vinden instagramMensen die je foto aanklikken, willen je foto in het groot zien, en zien welke informatie je erbij geeft. Geef je geen info en is je foto van matige kwaliteit, dan klikken mensen de foto vaak weer weg. Staat er wel nuttige of leuke info bij de foto, of heb je een mooie / goede / scherpe / sappige foto, dan kunnen mensen je likes geven. Vaak is het wel zo dat mensen je sneller een like geven wanneer er al een aantal likes staan. Je kunt likes kopen om dit te stimuleren. Je kunt zelfs automatische likes kopen zodat je berichten direct automatisch geliket worden zodra ze online komen.


Meer volgers Instagram bedrijf

volgers bedrijf instagramVolgers voor je Instagram bedrijfs profiel is een must have. Het aantal volgers is belangrijk voor de uitstraling en je bereik. Zonder volgers zullen mensen niet snel op de link van je bio klikken, want ze doen liever zaken met goedlopende bedrijven dan beginners. Daarnaast komen je bericht niet alleen bij de mensen aan die jou volgen, maar worden je berichten en je profiel zelf ook sneller getoond in de zoekresultaten. Test het zelf maar eens uit. Hoeveel foto’s krijg je te zien bij een bepaalde hashtag en hoeveel volgers hebben de profielen die bovenaan de lijst staan? Dit kun jij ook want ook volgers kopen is de gewoonste zaak van de wereld. Naast volgers kopen kun je ook je profiel laten automatiseren waardoor je de activiteit van het volgen, reageren, en like uitbesteed. Deze interactie kost je dus geen tijd meer, maar levert je wel de voordelen op van het ontvangen van nieuwe echte volgers, likes, en reacties.


Bij ons kun je allerlei producten kopen voor Instagram, van likes tot aan views voor je video’s. Eigenlijk alles om je profiel te promoten en onder de aandacht te brengen. Op onze homepage vind je meer informatie over ons bedrijf!