Meer Instagram volgers voor je bedrijf

ig-voor-je-bedrijfInstagram is een veelgebruikt Social Media kanaal en dit kun jij als bedrijf inzetten om een nog groter bereik te creëren. Er zijn verschillende zaken die jij kunt uitvoeren. De meeste mensen gebruiken dagelijks Instagram. Heb jij als bedrijf nog geen Instagram bedrijfspagina? Ga deze dan nu aanmaken!

 

Ben consistent in het plaatsen van je foto’s

Consistentie is key. Dat wil zeggen dat je consistent moet zijn in het plaatsen van je foto’s. Elke dag 1 foto is het minimum. Creëer unieke content en maak geen gebruik van foto’s die je ergens gevonden hebt. Ga zelf aan de slag door bijvoorbeeld je medewerkers/collega’s te fotograferen. Laat de volgers kennis maken met je bedrijf en weet ook wanneer je volgers/klanten actief zijn. Ochtend, middag of avond een foto plaatsen? Vraag het aan ze! Wil jij nu binnen no-time een groot bereik hebben op je Instagram? Dan kun je dat automatiseren door middel van het kopen van likes, reacties en volgers.

 

 

Promoten en adverteren van je foto’s

promoten-van-bericht op igOok is het mogelijk om te adverteren en te promoten via Instagram. Heb jij een foto die je graag extra onder de aandacht wilt brengen? Dan kun je deze promoten. Met deze promotie kun je ook de doelgroep specificeren zodat je ook daadwerkelijk de juiste doelgroep aanspreekt. Wanneer je gaat adverteren met je zakelijk Instagram profiel dan kun je je bedrijfsbekendheid vergroten en klanten aantrekken. Zorg dat je aantrekkelijke content klaar hebt staan waar klanten naar kunnen kijken.

 

 

Maak gebruik van hashtags

Eerst schrijf je een tekst in de omschrijving onder je foto. Deze tekst sluit je vervolgens af met relevante hashtags. Wanneer je bijvoorbeeld een webshop hebt die katten accessoires verkoopt dan maak je geen gebruik van de hashtag #dog bijvoorbeeld. Zoek eens op wat populaire hashtags zijn die aansluiten bij jouw bedrijf.

 

 

Betrek klanten bij je foto’s

Het is zo belangrijk om te zorgen voor interactie met je klanten. Ze hebben de mogelijkheid om een reactie te plaatsen onder je foto. Reageer daar dus ook op! Probeer dit tijdig te doen zodat ze zien dat je actief bent. Een kijkje achter de schermen is ook een vorm van je klanten betrekken. Dit kun je ook doen door middel va Instastories.