Bekend worden via Instagram

bekend worden instagram

⭐⭐⭐⭐⭐ Wie wil er tegenwoordig niet bekend worden via Instagram (Instafamous)? Het leven van de Instagram influencers lijkt op een sprookje. Betaald krijgen door te poseren met producten van allerlei soorten merken en het ook nog eens allemaal mogen houden. Als jij ook bekend wilt worden via Instagram, zal je met een scherp plan moeten komen. Originaliteit staat hierbij centraal, en ook zal je het af en toe strategisch moeten aanpakken. Hier lees je meer over hoe je dit het beste kunt aanpakken en of het wel echt zo makkelijk (of moeilijk) is om bekend te worden via Instagram.

 

Bekend worden via Instagram: volgers kopen

Volgers kopeninstagram volgers (followers) kan een ideale manier zijn om jouw Instagram account een zetje in de goede richting te geven en dus bekend te worden. Het is namelijk nu eenmaal zo dat grote aantallen Instagram volgers nóg meer volgers aantrekken. Wanneer je een groot volgersaantal hebt zal jouw account hoger in de zoekresultaten verschijnen wanneer iemand zoekt naar een relevant Instagram account. Dit is dus een manier om meer bekendheid te krijgen op Instagram. Wanneer je enkele honderden of duizenden volgers hebt gekocht op Instagram, kan je account van daaruit organische verder groeien.

 

Bekend worden via Instagram: aantrekkelijke content

Het hebben van veel volgers alleen is natuurlijk niet genoeg om een Instagram bekendheid te worden (en te blijven). Het allerbelangrijkste om bekend te worden op Instagram, is het plaatsen van prachtige content op een consistente manier. Dit houdt in dat je altijd in dezelfde soort stijl foto’s plaatst. Dit houdt in met veel dezelfde filters, in het daglicht en altijd met interessante teksten eronder. Ook kan het helpen altijd op dezelfde tijdstippen te plaatsen, en dan vooral op de tijdstippen waarvan jij weet dat je doelgroep online zal zijn. Kijk maar eens naar bekende instagrammers die jij volgt en je zult zien dat ze dit allemaal gemeen hebben.

aantrekkelijk instagram profiel

Bekend worden via Instagram: strategie

Een Instagram bekendheid worden kun je zien als een business net zoals ieder andere. Je moet dus een strategie en een visie hebben om het maximale resultaat te halen. Bedenk bij jezelf wat jouw verhaal is en kom hier telkens op terug in jouw posts. Zorg ervoor dat het door middel van dit verhaal altijd uniek en authentiek blijft. Om gemakkelijk meer bekendheid te krijgen op Instagram is het slim andere instagrammers te volgen die jij interessant vindt en hun foto’s te liken en commenten. Hashtags met relevante trefwoorden kunnen ook bijdrage aan jouw zichtbaarheid op Instagram.